Bel ons gerust met al je vragen:   telefoonnummer   085 00 13 267
(Belgische klanten bel: +31 85 00 13 267)

Premium Xenon Ballast voor Volvo XC90, S60, V70, S80 - Betrouwbare Vervanging

Schrijf de eerste review over dit product

Xenon ballast Volvo XC90 ,S60 ,V70 ,S80
  • Voor 11:00 uur besteld, morgen in huis!
  • In voorraad

Normale prijs: € 129,95

Tijdelijke prijs € 99,95

Inclusief 21% BTW & Gratis verzending!

Is dit het juiste product voor mijn voertuig? 

Weet u niet welke fitting u nodig heeft? Dit kunt u hier checken. Neem echter ook gerust even contact met ons op. Wij zoeken graag voor u uit welke producten geschikt zijn voor uw voertuig!

Beschrijving

Details

Xenon Ballast voor Volvo

Modelcompatibiliteit:
Geschikt voor Volvo XC90, S60, V70, en S80.

Productbeschrijving:
Verbeter de prestaties en betrouwbaarheid van uw Volvo's koplampen met onze hoogwaardige Xenon ballast. Speciaal ontworpen voor Volvo-modellen zoals de XC90, S60, V70, en S80, biedt deze ballast een perfecte vervanging voor uw huidige verlichtingssysteem. Onze Xenon ballast herstelt de helderheid en consistentie van uw koplampen, waardoor uw nachtelijke rijervaring veiliger en comfortabeler wordt.

Hoogtepunten van het Product:

  • Geoptimaliseerde Compatibiliteit: Specifiek ontwikkeld voor gebruik met Volvo XC90, S60, V70, en S80 modellen, zorgt deze ballast voor een feilloze pasvorm en functioneert als een origineel onderdeel.
  • Uitzonderlijke Lichtkwaliteit: Deze ballast verzekert een gelijkmatige en heldere lichtopbrengst, waardoor de veiligheid en zichtbaarheid aanzienlijk worden verbeterd, vooral bij slechte weersomstandigheden en tijdens nachtelijke ritten.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd met hoogwaardige materialen en onderworpen aan strenge kwaliteitstests, onze Xenon ballast staat garant voor een langdurige en betrouwbare werking.

Eenvoudige Installatie:
Onze ballast is ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie. Het plug-and-play ontwerp zorgt ervoor dat u de ballast kunt installeren zonder aanpassingen aan uw voertuig. Volg gewoon de standaardinstructies voor een snelle vervanging.

Technische Specificaties:

  • Voltage: 12V
  • Type lamp: D1S/D1R
  • Certificering: ISO 9001, CE

Voordelen voor de Gebruiker:

  • Verbeterde Veiligheid: Een goed functionerende ballast zorgt voor betere verlichting, wat cruciaal is voor uw veiligheid tijdens het rijden bij weinig licht.
  • Kostenbesparend: Door het vermijden van frequente vervangingen en onderhoud kunt u op lange termijn besparen op onderhoudskosten.

Voor wie is dit product ideaal?
Autobezitters die op zoek zijn naar een duurzame oplossing voor falende koplampverlichting, evenals autowerkplaatsen die klanten een betrouwbare vervanging willen bieden voor OEM-onderdelen.

Vertrouw op onze Xenon ballast voor uw Volvo voor een ongeëvenaarde prestatie en duurzaamheid. Upgrade uw autoverlichting vandaag nog met onze betrouwbare en efficiënte Xenon ballast!

Garantie : 1 Jaar Conditie: 

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Premium Xenon Ballast voor Volvo XC90, S60, V70, S80 - Betrouwbare Vervanging

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product