Bel ons gerust met al je vragen:   telefoonnummer   085 00 13 267
(Belgische klanten bel: +31 85 00 13 267)

Xenon Look Halogeen

23 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

23 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Wilt u toch een xenon look uitstraling creëren maar niet uw verlichting ombouwen? Dankzij xenon look is dit mogelijk! U kunt deze xenon look lampen inbouwen in de fitting van uw halogeen verlichting. Deze xenon look lampen zijn xenon lampen die aangesloten zijn met een halogeen fitting. Hierdoor hoeft u uw verlichting niet om te bouwen met een xenon kit. Deze lampen zijn gevuld met xenon gas waardoor het mogelijk wordt gemaakt om een xenon uitstraling te krijgen.
De lampen zijn van hoge kwaliteit waardoor u lang plezier zult hebben van de xenon uitstraling. U kunt verschillende kleuren xenon verlichting inbouwen in uw voertuig. Het is namelijk mogelijk om door middel van de K-waardes de kleuren van uw lampen te bepalen.
Deze K-waardes geven de warmte aan van de lamp waardoor de lamp een lichtbron krijgt. Door deze lichtbron kunt u het licht zien. Iedere K-waarde heeft zijn eigen kleur. Zo zijn de 3000K en 4300K geelgekleurd, 6000K is fel wit gekleurd, 8000K en 10.000K lichtblauw gekleurd en 12.000K paars gekleurd.

Is uw xenon lamp kapot en wilt u enkel de xenon lamp vervangen? Dan kunt u bij ons een nieuwe xenon lamp bestellen.
U kunt zelf uw lamp bestellen en vervangen. Als u toch ervoor wilt kiezen om xenon lampen in uw auto in te bouwen, kunt u dat doen door middel van een xenon kit. Deze xenon kit is een ombouwset voor uw verlichting waardoor het mogelijk wordt gemaakt dat u xenon lampen in kunt bouwen. Hierdoor kunt u gewoon xenon verlichting in uw voertuig inbouwen en hoeft u geen hoge kosten te betalen bij de garage. Het is wel van belang dat u weet welke fitting u moet hebben. Indien u niet weet welk type xenon lampen in uw auto aanwezig zijn is het makkelijk om onze ‘Welk type autolamp’-pagina te bekijken, voor verdere vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen middels het contactformulier.