Bel ons gerust met al je vragen:   telefoonnummer   085 00 13 267
(Belgische klanten bel: +31 85 00 13 267)

Xenon Accessoires

49 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

49 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Wij van HID Xenon Verlichting leveren ook accessoires voor uw xenon verlichting. Wij leveren namelijk verschillende kabels om u te helpen bij het inbouwen van uw xenon verlichting. Wij leveren namelijk verloopkabels, verlengkabels, ballasten, maar ook adapters om ervoor te zorgen dat u in bepaalde type auto’s alsnog xenon verlichting in kunt bouwen. Deze adapters zorgen ervoor dat u alsnog xenon verlichting in uw voertuig in kunt bouwen. Het is namelijk zo dat bij sommige auto’s onze standaard kits niet helemaal passen. Dankzij deze adapters wordt het voor u alsnog mogelijk gemaakt om xenon verlichting in te bouwen.

Als uw ballasten kapot zijn gegaan kunt u ook losse ballasten bij ons bestellen. Hierdoor hoeft u niet een nieuwe xenon kit aan te schaffen en kunt u zelf de ballasten vervangen. U kunt dus zelf bepalen wanneer u de ballasten vervangt en u bent dus niet afhankelijk van een garage die dit voor u moet doen. Dankzij de verloopkabels is het mogelijk om een andere lamp in te bouwen op uw huidige xenon kit. Hierdoor hoeft u ook niet een andere kit aan te schaffen.
Heeft uw auto nog geen xenon verlichting? Dan kunt u zelf xenon verlichting inbouwen dankzij onze xenon kits. Hierdoor kunt u, als u enige technische kennis heeft, gemakkelijk zelf uw halogeen verlichting vervangen voor xenon verlichting. U hoeft dit dus niet bij een garage te laten doen. Het is wel van belang dat u de juiste fitting voor uw auto selecteert.
Is uw xenon lamp kapot en wilt u enkel de xenon lamp vervangen? Dan kunt u bij ons een nieuwe xenon lamp bestellen. U kunt zelf uw lamp bestellen en vervangen. Hiervoor heeft u geen extra kabels nodig, tenzij u dat wel wilt. Het is wel van belang dat u de juiste fitting selecteert.
Indien u niet weet welk type xenon lampen in uw auto aanwezig zijn is het makkelijk om onze ‘Welk type autolamp’-pagina te bekijken, voor verdere vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen middels het contactformulier.