Bel ons gerust met al je vragen:   telefoonnummer   085 00 13 267
(Belgische klanten bel: +31 85 00 13 267)

Xenon Accessoires

54 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

54 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Wij van HID Xenon Verlichting leveren ook accessoires voor uw xenon verlichting. Wij leveren namelijk verschillende kabels om u te helpen bij het inbouwen van uw xenon verlichting. Wij leveren namelijk verloopkabels, verlengkabels, ballasten, maar ook adapters om ervoor te zorgen dat u in bepaalde type auto’s alsnog xenon verlichting in kunt bouwen. Deze adapters zorgen ervoor dat u alsnog xenon verlichting in uw voertuig in kunt bouwen. Het is namelijk zo dat bij sommige auto’s onze standaard kits niet helemaal passen. Dankzij deze adapters wordt het voor u alsnog mogelijk gemaakt om xenon verlichting in te bouwen.

Als uw ballasten kapot zijn gegaan kunt u ook losse ballasten bij ons bestellen. Hierdoor hoeft u niet een nieuwe xenon kit aan te schaffen en kunt u zelf de ballasten vervangen. U kunt dus zelf bepalen wanneer u de ballasten vervangt en u bent dus niet afhankelijk van een garage die dit voor u moet doen. Dankzij de verloopkabels is het mogelijk om een andere lamp in te bouwen op uw huidige xenon kit. Hierdoor hoeft u ook niet een andere kit aan te schaffen.
Heeft uw auto nog geen xenon verlichting? Dan kunt u zelf xenon verlichting inbouwen dankzij onze xenon kits. Hierdoor kunt u, als u enige technische kennis heeft, gemakkelijk zelf uw halogeen verlichting vervangen voor xenon verlichting. U hoeft dit dus niet bij een garage te laten doen. Het is wel van belang dat u de juiste fitting voor uw auto selecteert.
Is uw xenon lamp kapot en wilt u enkel de xenon lamp vervangen? Dan kunt u bij ons een nieuwe xenon lamp bestellen. U kunt zelf uw lamp bestellen en vervangen. Hiervoor heeft u geen extra kabels nodig, tenzij u dat wel wilt. Het is wel van belang dat u de juiste fitting selecteert.
Indien u niet weet welk type xenon lampen in uw auto aanwezig zijn is het makkelijk om onze ‘Welk type autolamp’-pagina te bekijken, voor verdere vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen middels het contactformulier.

"Upgrade uw autoverlichting met hoogwaardige xenon verlichting en complete ombouwsets van topmerken zoals Philips en Osram. Ontdek een breed assortiment aan xenon lampen, ballasten, en accessoires voor elke fitting. Verbeter uw zichtbaarheid en veiligheid op de weg met onze betrouwbare xenon oplossingen."