Bel ons gerust met al je vragen:   telefoonnummer   085 00 13 267
(Belgische klanten bel: +31 85 00 13 267)

Ontstoringskabel Set Universeel

Schrijf de eerste review over dit product

Ontstoringskabel
  • Voor 11:00 uur besteld, morgen in huis!
  • In voorraad

Normale prijs: € 19,95

Tijdelijke prijs € 16,95

Inclusief 21% BTW

Is dit het juiste product voor mijn voertuig? 

Weet u niet welke fitting u nodig heeft? Dit kunt u hier checken. Neem echter ook gerust even contact met ons op. Wij zoeken graag voor u uit welke producten geschikt zijn voor uw voertuig!

Beschrijving

Details

Wat doet deze set ontstoringskabels?

Deze onstoringskabel ook wel de Warning Canceller genoemd, voorkomt storingen op uw dashboard. Veelal heeft u deze kabel niet nodig bij een HID Xenon Kit die u bij ons besteld heeft, echter is dit niet uitgesloten.

Wij leveren speciale Ballasten met Canbus functie, dit wilt zeggen dat deze HID Xenon Kit de storingen van de boardcomputer onderdrukken waardoor u geen foutmeldingen ziet in uw dashboard. Maar het wilt wel eens voorkomen dat er toch een foutmelding op het dashboard te voorschijn komt. Dit is veelal het geval bij duurdere/nieuwere merken auto, (Audi, Mercedes, BMW, ed.).

U kunt deze onstoringskabel gewoon tussen de Xenon Kit monteren, het is plug and play! Tevens kunt u ook deze onstoringskabel gebruiken bij andere Xenon Kits van andere leveranciers.

Als u een Hid Xenon Kit bij ons heeft besteld en u heeft toch problemen met uw boardcomputer of u krijgt een storing in uw dashboard, kunt u deze onstoringskabel tegen een gereduceerd tarief bestellen.  Dit is een extra service die wij leveren voor onze klanten. 

 

De werking van een xenon ontstoringskabel:

De normale Halogeen lamp van uw auto is 55Watt en een HID Xenon Lamp is 35Watt, wat betekend dat uw lamp dan 20Watt minder verbruikt dan een originele. Echter zijn er auto’s uitgevoerd met een speciaal Can-bus systeem, dit systeem meet de Wattage wat de lampen afnemen per stuk. Als een lamp defect is geeft hij minder Wattage dan 55Watt, deze Can-bus systemen kijken wat de lamp afneemt. 

Als het verbruik van de lamp onder de 50Watt komt schakelt het Can-bus systeem de stroom naar de lamp bij sommige systemen af, dit wordt gedaan om er zeker te zijn dat er  geen kortsluiting ontstaat. Maar aangezien de HID Xenon Kit lamp maar 35Watt verbruikt denkt het systeem, dat de lamp defect is. Echter is dit niet het geval! Je zult de lamp aanzien springen en gelijk weer terug uit zien gaan. Dit betekend dat u auto in het bezit is van een Can-bus systeem.

Deze onstoringskabel zorgt er voor dat deze storing wordt onderdrukt, en de Xenon lamp wel blijft branden. Simpel gezet zit er een condensator in de kabel die zorgt dat de Hid Xenon Lamp wel 55Watt lijkt te verbruiken. Zodoende denkt het Can-bus systeem van de auto dat de lamp gewoon werkt. Blijkt het nu dat uw Hid Xenon lamp echt defect is schakeld het can-bus systeem als nog de lamp uit. Het systeem blijft dus wel gewoon werken!

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Ontstoringskabel Set Universeel

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product

    

Klanten die dit product bekeken, kochten ook:

Xenon H7 Lamp voor Autoverlichting

Xenon H7 Lamp voor Autoverlichting

20 review(s)

Normale prijs: € 29,99

Tijdelijke prijs € 19,95

Inclusief 21% BTW

HID Xenon Kit H7 Pro CAN-BUS

HID Xenon Kit H7 Pro CAN-BUS

41 review(s)

Normale prijs: € 149,95

Tijdelijke prijs € 99,95

Inclusief 21% BTW & Gratis verzending!

HID Xenon Kit H7 Ultimate Line

HID Xenon Kit H7 Ultimate Line

16 review(s)

Normale prijs: € 159,95

Tijdelijke prijs € 139,95

Inclusief 21% BTW & Gratis verzending!

T10 / W5W Stadslicht LED set

T10 / W5W Stadslicht LED set

17 review(s)

Normale prijs: € 24,99

Tijdelijke prijs € 14,95

Inclusief 21% BTW