Bel ons gerust met al je vragen:   telefoonnummer   085 00 13 267
(Belgische klanten bel: +31 85 00 13 267)

Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@hidxenonverlichting.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Artikelen retourneren
Zie bovenstaande informatie over het retour / herroepingsrecht. De kosten van retourzendingen komen voor uw eigen rekening, de consument draagt het risico voor een retourzending. Wij adviseren daarom om het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder.

Retouren dienen verzonden te worden naar:
Hidxenonverlichting.nl
Hallseweg 21
6964 AJ, Hall
Nederland 


Let goed op de volgende punten bij retourneren:

  • - Neem eerst contact met ons op voordat u een product naar ons retour stuurt, wij geven u dan instructies voor het retour sturen. Wij dienen op de hoogte te zijn van uw retour zending om u zo goed als mogelijk van dienst te zijn. Het is niet toegestaan om producten retour te sturen zonder ontvangst van instructies van één van onze klantenservice medewerkers. Dit zorgt voor ernstige vertraging in de verwerking van uw retour.
  • Voeg altijd het toegestuurde RMA formulier bij uw retourzending toe. U moet hier tevens de reden van uw retourzending nogmaals op vermelden en alle gegevens invullen. 
  • - Bewaar altijd uw track en trace code voor het geval dat de zending niet aankomt. Wij kunnen dan samen met uw vervoerder het pakket alsnog traceren. Ook is een vermissing dan te claimen bij deze vervoerder.

 

Garantie
Wij geven 12 maanden garantie op onze artikelen, uitzonderingen zijn te vinden in onze Algemene Voorwaarden bij Artikel 7- Garantie en conformiteit. Volg de volgende stappen als u een artikel voor garantie naar ons wenst te versturen:
- Neem contact met ons op voor informatie omtrent de retourzending
- Verpak het artikel deugdelijk als u deze verstuurt(Bijv: Lampen dienen in een doos verzonden te worden en Xenon Kits in een omdoos om de verpakking niet te beschadigen)
- In de garantiezending een duidelijk briefje met hierop uw bestelnr en/of factuurnr, adresgegevens en telefoonnummer, schrijf niet op de verpakking of het artikel.
- de consument draagt het risico voor een retourzending. Wij adviseren daarom om het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder.