Bel ons gerust met al je vragen:   telefoonnummer   085 00 13 267
(Belgische klanten bel: +31 85 00 13 267)

Pilot H4 Bi-Xenon relaiskabel

Schrijf de eerste review over dit product

Pilot H4 Bi-Xenon relaiskabel
  • Niet in voorraad

Is dit het juiste product voor mijn voertuig? 

Weet u niet welke fitting u nodig heeft? Dit kunt u hier checken. Neem echter ook gerust even contact met ons op. Wij zoeken graag voor u uit welke producten geschikt zijn voor uw voertuig!

Beschrijving

Details

Pilot H4 Bi-Xenon relaiskabel

Deze H4 Bi-Xenon relaiskabel zorgt ervoor dat uw H4 Bi-Xenon lampen juist functioneren. Bij de H4 Bi-Xenon lamp switcht de lamp bij het aanzetten van het grootlicht. Het mechanisme in de kabel zorgt ervoor dat de lamp schakelt tussen grootlicht en dimlicht. Dit mechanisme is weggewerkt in de kabelboom die bij het relais zit. De kabel zorgt dus voor een probleemloze werking bij het switchen tussen grootlicht en dimlicht. U zult zelf niks merken van het schuifmechanisme. U merkt wel dat de lichtintensiteit toeneemt als hij grootlicht wordt ingeschakeld.

Aan te sluiten op de accu

Deze H4 Bi-Xenon relaiskabel kunt u direct aansluiten op de accu. Hierdoor heeft de kabel een directe voeding en zal hij zonder problemen functioneren. De kabel zal altijd de juiste hoeveelheid stroom ontvangen. Doordat er geen omweg wordt gemaakt zal de kabel zonder problemen functioneren en zult u geen problemen hebben bij het schakelen tussen dimlicht en grootlicht. Deze kabel wordt tevens geleverd bij alle Bi-Xenon kits van Pilot.

pilot xenon verlichting

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Pilot H4 Bi-Xenon relaiskabel

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product