Bel ons gerust met al je vragen:   telefoonnummer   085 00 13 267
(Belgische klanten bel: +31 85 00 13 267)

LED Verlichting

109 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

109 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Als u uw halogeen verlichting wilt vervangen voor LED auto verlichting, kunt u gemakkelijk zelf een van onze LED lampen inbouwen. Door LED verlichting zult u meer zicht hebben op het wegdek en zal uw accu minder energie hoeven te leveren aan de lampen. De LED lampen zijn dus een stuk zuiniger dan halogeen verlichting. Ook zijn LED lampen een stuk duurzamer dan halogeen verlichting. Uw LED lampen zullen dus langer mee gaan ten opzichte van halogeen lampen. De LED lampen zijn gewoon in te bouwen in de fitting van uw voertuig. Het is wel van belang dat u de LED lampen koopt voor de juiste fitting.

Als u al xenon verlichting heeft ingebouwd in uw dagrijverlichting, kunt u ervoor kiezen om LED lampen in te bouwen in uw dimlichten. Hierdoor creëert u een luxere uitstraling van uw voertuig. Het is namelijk ook mogelijk om LED verlichting in te bouwen in uw binnenverlichting of kentekenplaat verlichting. Hierdoor heeft u meer zicht in de binnenkant van uw auto en kan iedereen uw kentekenplaat goed lezen. Door LED verlichting zal uw auto dus een veel luxere uitstraling krijgen.

Als u xenon verlichting in wilt bouwen in uw voertuig kunt u dit doen door een van onze xenon kits. Deze xenon kits zijn ombouwsets om ervoor te zorgen dat u xenon lampen in kunt bouwen in uw voertuig. De xenon kits worden geleverd voor veel verschillende fittingen. Het is dus van belang dat u de juiste fitting selecteert. Is enkel een lamp van uw voertuig kapot, maar heeft u al wel een xenon kit? Dan kunt u een losse xenon lamp bestellen en die zelf inbouwen. Het is wederom erg belangrijk dat u de juiste fitting selecteert.

Indien u niet weet welk type xenon lampen in uw auto aanwezig zijn is het makkelijk om onze ‘Welk type autolamp’-pagina te bekijken, voor verdere vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen middels het contactformulier.